בשוך הסערה...ובפתחה של סערה חדשה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/05/2001 | 12:29 | מאת: אורה

אל תפחד אתה לא לבד הייתה זו דקירה קטנה זעזוע פתאומי ומהיר נכון אבדת שליטה לרגע לא היית מספיק זהיר ועכשיו פעמוני אזהרה מצלצלים בראשך. אתה רוצה לשכוח להתחיל מהתחלה אז תאמין שאם קלקלת אתה יכול גם לתקן, כן,כן אל תפחד אתה לא לבד אם יחזור שוב רגע הפחד אבוא להושיט לך יד. תמיד אהיה קרוב אליך לחבק במקרה שתרעד ==אהוד בנאי==

21/05/2001 | 15:45 | מאת: ברוש

מה הכוונה, אורה ?

21/05/2001 | 16:12 | מאת: אורה

קרא/י קצת אחורה את דפי הפורום כפי שאני עשיתי בבוקר, הרגשתי שאני דורכת במקום שבו השתוללה אמש סערה, שברי זכוכית, ניירות, קרעי בדים צבעוניים עפים לכל עבר, הכל מפוזר. מכיוון שאני אחראית קשרי החוץ של הפורום הרי שראית לעצמי חובה להביא לכאן משהו שישקיט מעט. שולחת המון חום לכל החברים והחברות הטובים שלי כאן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית