לאביב- דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/05/2001 | 12:00 | מאת: אליאן

אם היית לידי עכשיו היית "חוטפת".... הצלחת להרגיז אותי ! זה הרי היה ברור כשמש שזה מה שיקרה. אני לא רוצה להגיד אמרתי לך ! אבל המילה מניפולציה הוזכרה כבר.... ואת נגררת אליה... ועכשיו את בורחת ! הבריחה הזו גורמת לי להרגיש חרא,וסליחה על הביטוי... שום פסק זמן ושום כלום. החלטת להתעלם תעמדי בהחלטה שלך נקודה !!!!!!!! אמרת שתהיי כאן בשבילי תמיד וגם בשביל מישהי וגם בשביל כולם... אז זו סיבה לפסק זמן. הצלחת לערער את ההחלטה שקיבלתי, לשלוט ברגשות. כל הכבוד ! אז תחזרי מהר ותתקני זאת... קבלי ממני ניעור רציני ביותר ואוהב ותחזרי !

21/05/2001 | 12:12 | מאת: אביב

אליאן המדהימה, את מה זה צודקת, הבטחתי, אבל קוים אדומים נפרצו פה בטירוף... אין לי שמץ של מושג כבר מה לעשות, בחיי. מתה עליכם, אוהבת אותכם עד השמיים, אבל קשה לי להישאר ככה. כל פעם הענין הזה עולה מחדש, כל פעם מאשימים אותי בשקרים, ואת יודעת שאת זה אני לא סובלת... והשגתי כבר כל כך הרבה.. וכל כך חבל לי עכשיו ללכת אחורה. חבל לי למחוק את החיוך היפה שמרוח לי על הפרצוף, בגלל הקשקושים הללו... מניפולציה או לא, קשה לי... ואת יודעת את זה, כשמאשימים אותי בחוסר אמון, אני נפגעת... את יודעת שאני אומרת את האמת, לכולכם, אף פעם לא שיקרתי ואני לא אשקר, והמטפלת שלי תעיד שזה נכון גם לגבי, אף פעם לא שיקרתי לעצמי ואף פעם לא אשקר. אובדת עצות פה, שלך אביב.

21/05/2001 | 12:24 | מאת: אליאן

למה את מדברת ברבים ! למה את אומרת שהאשימו אותך- זה היה מקרה יחיד! שמעת עוד איזו טענה ? לא ! בגלל המצב המורכב ומה שנוצר בינכן אני מבינה שלפעמים חייבים להגיב ובמיוחד אם את חושבת שנעשה לך עוול ! אבל לברוח, בגלל זה ! אל תתני לשום דבר ואף אחד לפגוע בך או במה שעושה לך טוב ! מכירה את המושג הבא בתור...? והיה ותלכי ולא תכתבי כאן יותר ? מה אז ? שימי על כף המאזניים ותראי בעצמך... אני חייבת לסיים ולרוץ לקחת את הילדים אבל אחזור לכאן בצהריים... תני לי הזדמנות ותראי איך אני משנה את דעתך ! ו"דיר באלק לברוח"

21/05/2001 | 18:41 | מאת: Angel

רק אתן לך נקודה למחשבה לך מותר לא להאמין בי? ולי אסור אחרת? אני לא האשמתי אותך בשום שקר,אני נפגעתי מאוד מבת הפורום גם אני לא שקרתי ולא אשקר לכן,אני מוכנה שיבדקו לי את המחשב,שיבדקו את השרתים של האתר הכל כדי שתהיי רגועה ולא לחוצה מנוכחותי פה ובמידה וזה לא יהיה אפשרי-אני זו שאלך. שוב גם לי יש רגשות וגם לי קשה שמאשימים אותי הזמן רק יוכיח לך את מידת אמינותי לדברים שאמרת הזמן,ולא שום דבר אחר

21/05/2001 | 12:17 | מאת: אביב

ורק עוד דבר קטן, את צודקת הבטחתי להיות פה בשבילכם ואיתכם, תרצו או לא תרצו... ואני תמיד מקיימת את ההבטחות שלי... טוב שהזכרת לי את זה... :-) אביב.

21/05/2001 | 12:18 | מאת: אביב

מה שאומר שאני עדיין אובדת עצות, אבל אני אחשוב על דרך לקיים את ההבטחה שלי... אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית