אליאן-איפה את

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/05/2001 | 11:45 | מאת: רחל

אתמול שלחתי מייל, וגם חיכיתי כאן. אני קצת דואגת, אולי באמת הועדה היתה קצת מעל לכוחותיך. תני סימן קטן שאת עוד פה, את לא חייבת לכתוב הרבה. לפעמים צריך זמן כדי להתאושש. להתראות.

21/05/2001 | 12:07 | מאת: אליאן

רחל, כן הוועדה הייתה קצת מעבר.... ואביב הצליחה להרגיז אותי ! לגבי המייל אני אבדוק... ויש הודעה בעץ שלך ושל גמי :-) אני אתאושש ואז שוב וחוזר חלילה ! אני קצת פסימית והמון דברים עוברים לי בראש, מן בלאגן כזה שלפעמים אני לא מוצאת את עצמי ולא יודעת מהיכן להתחיל. יהיה בסדר ! מה קורה אצלך ? איך את מרגישה? הבנות? מה שלום החתן הטרי?

21/05/2001 | 12:12 | מאת: אליאן

בבקשה , תשלחי שוב ! :-(

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית