רחל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/05/2001 | 09:52 | מאת: גמ

בוקר טוב! באתי מוקדם לאוניברסיטה להדפיס עבודה...ויש לי תקלה בדיסקט. (שית) אז לפחות אנצל את העובדה שיש לי מחשב...... איזה מוזיקה את הכי אוהבת? ולא לומר הכל (זה מה שאני אומרת) אם היית צריכה ללכת לאי בודד רק עם סוג אחד של מוזיקה- מה זה היה. ואיזה אוכל?

21/05/2001 | 11:42 | מאת: רחל

גמי- את סקרנית? אין סימן טוב מזה שאת חוזרת לחיים, וזה מעלה כזה חיוך על שפתי. כמו החיוך של חתול הצ'שייר של עליזה. גם הפורום הזה הוא ארץ הפלאות. שאלת שאלה קשה, ואם את מכריחה אותי לבחור, אני מניחה שברגע נתון אחר התשובה שלי היתה משתנה. כמו תמונה אימפרסיוניסטית- מושפעת מהשעה ביום, מעוצמת האור...... הייתי רוצה לקחת איתי שיר פסטיבלי כזה, עם מוסיקה מצהילה ומילים גדולות. למשל שיר ששמעתי אתמול או שלשום ברדיו- "הן תוכל לקום וללכת דבר מה קורא לך ללכת געגועיך הם לך כנפיים ומתוק האור בעיניים". זה מספק אותך? תכנסי לדיונון ותקני דיסקט חדש, וגם קופסת פלסטיק קטנה ושקופה לאחסן אותו. באיזה צבע שתבחרי........ להתראות.

21/05/2001 | 11:46 | מאת: אליאן

סליחה שאני נכנסת באמצע... אבל אם היית שואלת אותי ? הייתי לוקחת אותך.... את באה ?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית