אביב יקרה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/05/2001 | 09:51 | מאת: מישהי

היום יותר מתמיד, אני מקווה ש"בוקר טוב" יהיה הרבה יותר מברכה. פספסתי את הסערה של אתמול, ורק את עקבותיה נותרו מעידים על שקרה. אביב, אני רק רוצה לדעת שלא נפגעת, שהדברים הסתדרו, שאת עדיין חזקה והחשוב מכל - שאת עדיין מחייכת כפי שהיית כשנפרדנו על מנת לדבר מחר... לא קראתי את כל ההתכתבות, אבל הרגשתי בסימני הבהלה - מגילוי הזהות, מחשיפה, מהדרדרות מחודשת... ואני דואגת. אני מקווה שהבעיה נפתרה בינתיים, אבל לא ארגע עד שאשמע ממך. תני לי סימן... מחבקת אותך בדאגה- מישהי

21/05/2001 | 10:09 | מאת: מישהי

אני נאלצת לפרוש עכשיו, אבל אהיה כאן עוד שעה בדיוק (!) - אפילו רק כדי לשמוע אותך, בתקווה להיווכח שהכל בסדר. ואם לא- אני אהיה כאן כדי לעודד, להרגיע, ולשלוח הרבה אהבה... קבענו באחת עשרה ורבע? מישהי

21/05/2001 | 10:26 | מאת: אביב

היי מישהי, אצלי הכל בסדר... אין לך מה לדאוג באמת. היתה פשלה, היתה חשיפה, העץ נמחק, ולא קרה שום אסון. אני יורדת קצת מהפורום, כי באמת נחצו כאן קוים וגבולות אדומים מבחינתי, את יכולה לקרוא את התשובה שלי לרוז, ולהבין למה אני עושה את זה. בכל מקרה, אל לך לדאוג, אני חזקה, ולא נופלת כל כך מהר. תשמרי על עצמך גם, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית