לטלי פרידמן-בוקר טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/05/2001 | 07:06 | מאת: Queen Nothing

תודה על השיחה מאתמול. נשארתי מבוהלת כל הלילה למרות הכל אבל לקחתי את דברייך ואת דברי שרון איתי על מנת להלחם במחשבות הבריחה. בין אם מדובר בגולשים מזדמנים שהרגזתי אותם-ובין אם מדובר במכרים שלי-אין זה משנה. עדיין לא להתקפל ולא לברוח-אילו לא יביאו את הפיתרון. בדיוק שלחת לי הודעה לגבי קילוף הקוצים והשיריון.כנראה שהיו אנשים בפורום שהעדיפו את שני אילו ולא יכלו לקבל את ההתקלפות, או שפשוט היו אלה אנשים שניסו לנצל את הרגישות והפגיעות שלי. לאביב-שוב,אני מתנצלת.לא ידעתי.חשבתי אחרת.הייתי בטוחה שזה לא מייל רגיל.אתמול גלשתי לאתר הזה של החברה והיא אכן קיימת בשמה(מצטערת על הבדיקות-עברתי הרבה בשבועות האחרונים).מקווה שתסלחי על זה מתישהוא. הצליחו להבהיל אותי,נגעו בנקודות הרגישות.היית נבהלת גם במקומי.ושוב סליחה. להחליף את הכינוי?.הוא גם ככה היה פרי המצאתו של האקס שלי . ושוב,באו לי מחשבות הבריחה. מה לדעתך אני עושה לא בסדר כדי שכל זה יקרה לי?כדי שיטפלו אלי ויחפשו אותי?

21/05/2001 | 07:25 | מאת: אביב

אנג'ל, עכשיו אני בכלל לא מבינה מה קורה פה. לגלוש לאתר של החברה ? מה עובר עליך ? מה את חושבת שאני ? את מתחילה להכעיס אותי אבל יותר מזה להלחיץ אותי. אם זה לא היה של החברה הייתי נלחצת כל כך ? מה את עושה לא בסדר ? אם תסתכלי טוב, גם את תוכלי לראות, את לא צריכה אותי בשביל שאני אגיד לך. רק תעשי בדק בית קטן בתוך עצמך ותגלי את כל התשובות, תאמיני לי הן שם, תרצי או לא תרצי, את פשוט לא רוצה לראות אותן. ועכשיו אני לחוצה ומרגישה צורך לחזור על הבקשה - היזהרי לגבי הפרטים האישיים שאת חושפת עלי, תמחקי את האימייל הישן מספר הכתובות ואת מספר הפלאפון שלי מהזיכרון. תודה, אביב.

21/05/2001 | 07:26 | מאת: Queen Nothing

עשיתי משהו מספיק לא בסדר כדי שהם יטפלו אלי?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית