לטלי פרידמן

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/05/2001 | 02:41 | מאת: Angel

מה לדעתך עלי לעשות אם בנוסף לכל הפחדים שלי,מישהו/י מאיימ/ת בהתאבדות? מישהי שאני יודעת כדי להשיג את המטפל/ת שלו/ה ואם לא היה כ"כ מאוחר בלילה.... היתה מעילה באימון עם אותו/ה אחד/ת אבל אני לא מסוגלת להתעלם מהקריאה הזו שלו/ה יש לך עיצה? (בתקווה שהוא/היא יראה/תראה הודעה זו ,ויבין/תבין שלמישהי היה ועדיין מאוד אכפת ממנו/ה,למרות הכעס הרב והפגיעה, ויחזור/תחזור בו/ה)

21/05/2001 | 03:09 | מאת: ...

מצטערת על הלילה. בלעדיך לא הייתי עוברת אותו. אני זמינה בפלא' מחר. תתקשרי אם תרגישי שאת מסוגלת. הרגשות שלי והכוונות שלי אמיתיים למרות מה שהיה. אני מקווה שיום אחד תסלחי לי. אל תחשפי אותי. אני בוטחת בך בעיניים עצומות. לילה,

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית