למי שלא תהיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/05/2001 | 23:26 | מאת: Angel

מה שניסית לעשות הצלחת לא יודעת מה חיפשת לי במחשב לא יודעת מה מצאת יש לי מושג מהיכן הבאת את האימייל לצערי,היה שמור מצטערת אביב לא ידעתי שזה פרט סודי בפרט שהוא היה רשום שם וחשבתי שמישהו לקח ממך אותו אני לא רואה שום יואב..מהארץ רוצה בכל כוחי להאמין שזה לא קשור אלייך אביב. אני הלכתי ביי

20/05/2001 | 23:34 | מאת: שרון

אנג'ל, הי, למה את חושבת שיש כאן יד זדונית? מנין התחושה כי את מרומה?

20/05/2001 | 23:35 | מאת: Angel

קראת את מסת ההודעות ממקודם?

21/05/2001 | 01:10 | מאת: אביב

אנג'ל יקרה, המשפט הזה צורם לי באוזן - "רוצה בכל כוחי להאמין שזה לא קשור אלייך אביב". אז רק להבהיר, זה לא קשור אליי, אני לא מתנהגת בצורה כזו ילדותית ולא בוגרת. יש לי דברים יותר חשובים להתעסק בהם בחיים ולהשקיע בהם את הכוחות שלי, כמו המלחמה הפרטית שלי על החיים שלי, המשפחה שלי, העבודה שלי והטיפול שלי בעצמי. חשבתי שכבר סיכמנו שהיושר והכנות שלי לפחות לא מוטלים בספק, ואם יש לך עוד ספקות בענין, תשאלי ואני אבהיר. רציתי לעזור לך לברר מי זה, כי זה לא נראה לי מכובד ההתכתבות הזאת ויצאתי נפגעת מכל הסיפור, למזלי יכולתי לתקן את פליטת הפה, לפני שנגרם נזק, לפני שמישהו אחר חוץ ממני וממך ראה. אני מבקשת ממך בתחינה, היזהרי בדברייך, קיראי את הודעותייך פעמיים לפני שאת שולחת, לפחות את אלה שאינן עוסקות בך באופן ישיר, זה יכול לגרום לי נזק בלתי הפיך. בבקשה, הישמרי מלחשוף דברים הקשורים אלי, שלא עלו כאן בפורום אלא בשיחות הפרטיות שלנו, שהיו מיועדות לשתינו בלבד. כל הרעיון מאחורי הפורום הוא אנונימיות, אז להגיד לאחר מעשה "לא ידעתי שזה סוד...", לא נשמע לי סיבה מספיק טובה. ולפי הכתיבה את כבר יודעת שזו אני, ולא אף אחד אחר, אביב.

21/05/2001 | 01:15 | מאת: Angel

ולפי הכתיבה נטשתי את העץ ההוא ועברתי לכתוב לך בעץ שלך ושל שרון רציתי להאיר את עינייך לשימוש בכתובת האימייל שלך והסברתי לטלי-עניין ה"סוד" לא חשבתי שזה יחשוף את מקום עבודתך מאחר ופשוט לא ידעתי שזו הכתובת של החברה זו נראתה לי כמו כתובת מבוססת web מנסיוני,חברות בדר"כ משתמשות בשירותיה של ספקית גדולה כמו אינטרנט זהב וכדומה. אבל סליחה. הבהלה הראשונית מלראות את כתובתך מופיעה לי עדיין אחוזה בי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית