אביב וחנה יקרות!!!!!!!!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/02/2016 | 21:08 | מאת: מיכ

תודה לכן שראיתן אותי....וחנה כן, אני נעלבת בקלות וברחתי........החלטתי לחזור.... אולי גם בגלל שסנדיי קצת נעלמה מהאופק? למרות שחזרה כבר :) היום בטיפול הבנתי שהחלומות באים כי אולי הם רומזים משהו...שהגיע הזמן להתמודד ולא לברוח.ושאני יכולה!!! לומר לעצמי מליון פעם "אני יכולה! ואתמודד!!!" תודה לכן. למרות שהחלטנו החודש קצת להרפות בגלל ילדיי שצריכים אותי....אך נחזור לזה בטוח!!!! ואפילו במקום שאני פחות אוהבת המקום החדש שלה......קוראת אתכן ומאמינה בכח שלכן גם!!! אתן חזקות ממש!!! אתכן...

11/02/2016 | 09:55 | מאת: -חנה

קוראת אותך ורוצה להגיד כל הכבוד על זה שאת לא מוותרת, גם כאן, אבל בעיקר בחיים בחוץ ובטיפול. בהצלחה רבה יקרה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית