אולי למישהו יש עצה בשבילי..?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/05/2001 | 21:40 | מאת: No-Name

אני כבר הרבה זמן פוחדת לנהוג... איבדתי 2 אנשים יקרים בתאונות... אני פוחדת שאני אלך לאיבוד בדרך, שאני אאבד שליטה על הרכב, שאני אקבל סחרחורת באמצע נהיגה יש לציין שאני מסוג הנהגים הזהירים ובכל זאת אני לא סומכת על עצמי. הידיים רועדות,הלב שלי דופק זה לא קריטי לא מפריע ממש לשליטה ברכב סתם להרגשה יש עצה? או פשוט לוותר?

20/05/2001 | 21:58 | מאת: שמרית

אני מכירה אמא של חברה שלי שבעלה קיבל דום לב ונפטר בזמן נסיעה תוך כדי שהיא נהגה ברכב. מאז היא מפחדת לנהוג. זה קרה כבר לפני 20 שנה בערך והיא עדיין לא נוהגת לבד באוטו. הפתרון שהיא מצאה הוא לנהוג רק כשמישהו נמצא לידה כי היא מלאה פחדים שיקרה לה משהו ואף אחד לא יהיה לידה. רק רציתי לתת לך את הדוגמה הזו

20/05/2001 | 22:16 | מאת: adi

שלום אנונימית, אני לא לגמרי מתמצאת בשטח הזה אבל אם תספרי מעט על עצמך זה יקל לעזור לך. בת כמה את? עובדת, לומדת? האם הפחדים הללו (פחד מאובדן שליטה, סחרחורת, הליכה לאיבוד) היו גם לפני שקרוביך אלו נהרגו? אני יודעת על מישהי שיום אחד נתקעה באיילון בשיטפון הגדול ומאז אינה נוהגת. עדי

20/05/2001 | 22:42 | מאת: אפרת

כבר ניסית לקחת שיעורי נהיגה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית