כעס (למה מחייב כותרת ארוכה?)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2016 | 22:10 | מאת: Mika

אודי, אני מבינה שקשר כזה עם המטפלת עלול להיות הרסני, אבל החלק בי שרוצה מגע איתה - הוא דומיננטי ושולט, וקשה לי מאוד להשתיק אותו. וממש מתחשק לי כאן, בסוג של התרסה ילדותית, לכתוב דברים שהייתי רוצה שייקרו, ואני מתחילה להתבאס - שיש כאן מנהל פורום גבר, שמצנזר כאן דברים. הלוואי ויירגע בי הכעס שיש לי כלפיכם.

07/02/2016 | 17:34 | מאת: גולם

למה שאודי יצנזר אם זה לא פוגעני? אודי אתה מרשה לה להתבטא? אני חושבת מיקה שאני רוצה לקורא כי זה מרגיש לי בדיוק כמו אותם המילים שאני רוצה להגיד ורק לא יכולה לבטא קחי משהו שאני לא יכולה לבטא יודעת שהוא לא יתממש והמון כעס זה באמת יכול להיות הרסני...

הי מיקה, יכולה להרחיב? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית