והשיר של הערב מוקדש ל... רחל !!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/05/2001 | 18:10 | מאת: אביב

"אתה בוחן את עצמך אתה לומד את האחרים אתה חושב על הדומה ורואה את ההבדלים אם מסתכלים מבחוץ לכולם זוג עיניים וזוג אזניים ולב אחד פועם ועדיין המראות שונים הקולות לא זהים והרגשות נבדלים כאילו בעולמות נפרדים כשנכנסים פנימה לחקור ניתן למצוא את המקור את הגורם להבדלים את הסיבה לפירושים כל אדם הוא עולם בפני עצמו כל אחד יוצר את הוויתו ובעצם חייו וקיומו מקנה את משמעותו לוקח את ארועי העבר טובל בהווה המתממש מוסיף את העתיד להתרחש מערבב, מערבל ובוחש התהליך אצל כולם דומה אבל החומרים שונים כל אחד מעצמו מכניס לבלילה מאושר עולמו שם בהשריה והתוצר הוא ייחודי ומיוחד פרי בריאתו של אותו אחד שאת החומרים הכניס והצליח את חייו בהם להפריח" רחל יקרה, קראתי אותך, אצלך החומרים הם מהזן המובחר, הערבוב משובח, והתוצר מדהים... השיר שלך... אביב.

20/05/2001 | 18:38 | מאת: רחל

וכרגיל, כשאני מתרגשת, אני חסרת מילים. תודה, חמדתי. חיבוק כבר אמרתי? אז חיבוק גדול.

20/05/2001 | 18:45 | מאת: אביב

רחל, לקחתי את החיבוק, ושלא יהיה האחרון... :-) אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית