שאלה לפסיכיאטר בצוות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/05/2001 | 11:21 | מאת: תום

שלום שמעתי שקיים מבחן (נדמה לי מבחן עדה שמו) לבדיקה האם רטלין משפיעה כאשר קיימות בעיות נוספות מלבד הפרעת קשב וקשה להחליט חד משמעית האם הוא משפיע ( עוזר) אם הכן כן?! הייכן? והאם ניתן לעבור אותו במסגרת הקופה?? תודה

20/05/2001 | 12:40 | מאת: ד"ר אורן קפלן

תום שלום ניתן לפנות לבי"ח שניידר (בבלינסון בפ"ת) ולברר שם. הם עוסקים באבחון ילדים היפראקטיביים ואני חושב שאתה מתכוון למערכת האבחון שלהם. הם נמצאים ברחוב קפלן 14 בפתח תקווה והמרפאה נקראת "תשומת לב". בברכה ד"ר אורן קפלן

20/05/2001 | 13:02 | מאת: תום

תודה על היתיחסות ושכחתי להיות ספציפית יותר האם הם מטפלים גם במבוגרים תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית