לאליאן- לקראת מחר...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/05/2001 | 22:08 | מאת: רוית ניסן

לאליאן- מחר יום ראשון, ואם אני זוכרת נכון- מחר הוועדה. אני מקווה שיהיה בסדר, ושהכל יסתדר באופן הטוב ביותר- ושתחזרי אלינו מהר בכדי לספר. תהיי חזקה גם מחר. בהצלחה. רוית.

19/05/2001 | 22:28 | מאת: טלי וינברגר

ושולחת לך שפע של חיוכים, חיזוקים ואנרגיות חיוביות. העיקר שהכל יהיה לטובה... טלי פרידמן

19/05/2001 | 23:08 | מאת: אורה

שיהיה לך קל... שתמצאי כוחות, שהכל יעבור בשלום (עד כמה שניתן)

19/05/2001 | 23:08 | מאת: אביב

נשמה שלי, כמובן שגם אני לא שוכחת לעמוד מחר חצי שעה ב- 9:30 בדיוק ולהחזיק לך אצבעות, בעצם בוא נעשה את זה שעה רק ליתר בטחון. אל תשכחי, שמה שלא יקרה שם, אנחנו כאן מחכים לשמוח בתקוה שההחלטה טובה, אבל גם לתמוך ולעודד, במידה וזה לא תואם את הציפיות. בכל מקרה זה לא קל, אז אנחנו כאן מאחוריך עם סירת הצלה ורשת פרושה, למקרה הצורך. קחי את הכוחות שלך מחר בבוקר, ואותנו כחיזוק וגיבוי ברקע, תנשמי עמוק לפני שאת נכנסת, ותעברי את זה. אני מתפללת בשבילך, ושומרת עלייך הלילה ומחר בבוקר, אוהבת אביב.

19/05/2001 | 23:27 | מאת: אליאן

גרמתן לי לחייך ולהרגיש הרבה יותר טוב... אך יחד עם זאת קשה לי להגיד מה אני מרגישה, או יותר נכון לכתוב את הדברים... אומר את הכל במילה אחת והיא תודה ! בדיוק עכשיו הבן הקטן אומר לי בכעס שהוא יעזוב את הבית וילך לפנימיה... מה שמחכה לי...! :-) יהיה בסדר בעזרתכן !!!! לילה טוב ושוב תודה

20/05/2001 | 00:20 | מאת: שרון

לא יצא לך להכיר אותי.........עדיין.......... בכל אופן , שיהיה לך הכוח להתמודד עם כל החלטה שתתקבל שם. ושהאמונה כי קיבלת את ההחלטה הנכונה בזמן הנתון ולפני שנעשה מאוחר מדי, תחזק את ידייך, גם כשתחושי שהכל סביבך מתפורר. GOOD LUCK........

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית