לסוריקיטה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

25/11/2015 | 10:14 | מאת: Mika

היי סוריקיטה, קראתי שכתבת כאן , הממ..לא זוכרת למי, על הרצון שלנו למיסתוריות, אולי בשאיפה שזה יגרום לאנשים להתעניין, את יכולה לרשום קצת למה הכוונה? מה עומד מאחורי זה לדעתך? אני מרגישה שכשאנשים באמת מכירים אותי - הם מתרחקים...כאילו, שאז מגלים שאין בי שום דבר מעניין. תודה.

25/11/2015 | 20:07 | מאת: סוריקטה

הי מיקה, כמדומני, כתבתי ל – Starnger על המסתוריות. אולי בעיקר בגלל הכינוי שבחרה. מה שיוצא לי לחשוב עליו כרגע הוא כזה - פעם פעם מישהי כתבה בפורום הזה או אחר, שמתאים לה להיכנס כל פעם בכינוי חדש, כאילו זו פעם ראשונה לה, כאילו להמציא את עצמה מחדש, כי התגובות להכרות ראשונית לכאורה מושקעות יותר. מצליחים להרשים יותר. ויש אולי איזה מן תחושת "היי". משהו כזה, להבנתי קורה בתחילת הכרויות ובמהלך הזמן קורה שיש איזו התרגלות והרגשות לא תמיד עוצמתיים. זה לא אומר בהכרח לא מעניינת. ואולי מידי פעם אפשר לייצר מעין פיקים כאלה של התרגשויות. מחשבות חלקיות של ערב, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית