זה לא יהיה מובן,אבל...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/05/2001 | 17:29 | מאת: Angel

חלום ------- קולך מרגיש ושליו, כמו הלילה, כמו המנגינות הבאות מן הלב, כאשר אתה שר לה. כאשר אתה שר, לבה מאושר. המנגינות מתנגנות בעליזות, והשיר מושר. כאשר אתה "שם", שיריך סובבים את העולם, אך לפנות בוקר קולך נדם, והחלום אבד,נעלם... אני יודעת שהשיר לא מובן, אבל מה אפשר לצפות משיר שנכתב בשעה כזו מאוחרת או מוקדמת בלילה. נ.ב- מועתק מהיומן שלי מה-17.2.97, או בעצם ה18.2.97,יום שני או שלישי בשעה 3:40 לפנות בוקר. מצטערת שלא הצלחתי לפרוץ את המחסום ולרשום משהו עכשווי יותר, או סתם לשתף.

19/05/2001 | 17:30 | מאת: Angel

זה "קולך מרגיע ושליו".

19/05/2001 | 17:57 | מאת: שרון

הי, אני דווקא חושבת שניתן בנקל להתחבר אליו, ומה שהכי חשוב הוא שהעלת על הכתב משהו שהציף אותך, ואם הוא לא מובן (ואני לא יודעת אם החוויה הספציפית עדיין רלוונטית) אפשר לחשוב עליו ..........ביחד..... העובדה כי שתפת היום ובחרת דווקא בו, אומרת משהו.....את לא חושבת? והכי חשוב, לא משנה מה כולם חושבים, זוכרת? גם אם הוא לא מובן, וגם אם לא ברור למה דווקא עכשיו החלטת לשחררו לציבור. את רצית וזה העיקר.

19/05/2001 | 18:02 | מאת: Angel

בכלל בזמן האחרון התחלתי להציף את ליסה ואת טלי בדברים כתובים ישנים שלי:) פעם העתקתי לאליאן דברים שנכתבו לפני שנה אח"כ התחלתי לכתוב לטלי שירים לאימייל-מלפני שנתיים. ופתאום אני מביאה לכאן דברים מלפני 4-5 שנים אולי זה קשור לדברים ישנים שמציפים אותי... שירים וסיפורים הם דברים שחושפים רגשות לרוב.קשה לי להביא דברים עכשוויים. רציתי להביא ל"מישהי" שיר שכתבתי לפני חצי שנה(זהו!) על הקבוצה שהייתי בה,אבל לא העזתי. ;-)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית