רחל :-)

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/05/2001 | 00:08 | מאת: אליאן

גם ברגעים הקשים את גורמת לי לחייך... קראתי את המייל... אולי את יכולה לפרט יותר ? כתבת הרבה למשל אבל לא אמרת מה את חושבת על זה ומה זה אומר ? ומה זו המכונית.... וכן קלעת בול ואת צודקת אבל אני רוצה לקרוא ניתוח מפורט...:-) ותגידי חופשי כל מה שעולה בדעתך! בקשר לוועדה ביום ראשון... בא לי למות ! לא פיזית אבל זה מן משפט שמסביר איך אני מרגישה ! למרות שאומרים לי שאני חזקה ואני אעבור את זה ואת ספטמבר כשהבן ילך לשם... משום מה אין לי תחושה כזו,יש לי הרגשה שלא אחזיק מעמד ! ואת יודעת מה? אף פעם לא הייתה לי הרגשה כזו. אבל אמשיך להגיד יהיה בסדר... והכי גרוע שהבן יהיה ואחר כך אפילו לא אוכל להביע את מה שאני מרגישה... והוא לא מפסיק לדבר על זה ולשכנע את עצמו שיהיה לו טוב שם... וכל הזמן הוא אומר שנניח ולא יהיה לו טוב והוא לא ירצה להיות שם, מה אז ? ומה אני יכולה להגיד לו ? מה אני יכולה להסביר לו? הוא מנסה להכין אותי בדרכו... הוא שאל אותי, אם נניח ותקני לי את הארנב ואז אני לא ארצה להיות שם ? מה נעשה ? ואני דוחה את הקץ ! אני אומרת לו שכשנגיע לזה נמצא פתרון ושכל דבר בזמנו. די אני לא יכולה להמשיך לילה טוב

19/05/2001 | 21:44 | מאת: רחל

הי חמדתי! לא כתבתי את דעתי משום שלא ממש יכולה להיות לי דעה. אין מספיק נתונים, כל אמירה פרשנית מעבר להתיחסות לדברים מתוך החלום תהיה בגדר ספקולציה, או במילים אחרות-ניחוש פרוע. כל אמירה טומנת בחובה את הכח להשפיע. כל פרשנות, טומנת בחובה סוגסטיה. גם אם זו סוגסטיה חיובית- עדיין היא באה מבחוץ, ולא מתוכך פנימה. אני מרגישה שהתת מודע שלך מספר לי המון דברים,דרך החלומות. אני רוצה להקשיב לו, לא להסביר ולא לשכנע אותו בשום דבר. אני מסתכלת על הדרך שעברנו, ומשתאה לנוכח יכולת הרפוי הטבעית שלך. אני משתאה ומודה לאלוהים על פלאי האינטרנט, שמאפשר חויות כאלו. אני מקוה שתמשיכי לשתף אותי בדברים שקורים לך, הטובים והרעים. אני אחשוב עלייך מחר, ואחזיק לך אצבעות. אני מקוה שכל החלטה שתיפול- תהיה לטובה. לילה טוב ותשני טוב. מחבקת אותך חזק.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית