לרחל...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2001 | 18:27 | מאת: אליאן

היי אני רחוק מהבית וחושבת עליך ! קיבוץ ארז... מכירה? מקווה שאת מרגישה יותר טוב. אני אהיה בבית בערב ומקווה שנוכל לשוחח או לפחות השאירי הודעה או מייל.. ביי

18/05/2001 | 18:49 | מאת: רחל

חמדתי-הרגע שלחתי לך מייל........... קיבוץ ארז- כשאת עוברת את צומת יד-מרדכי, תעברי בריצה, ותשתדלי להתכופף אם יפלו קטיושות........ :-) מה לך ולקיבוץ? זו שאלה רטורית, כמובן, את לא חייבת לענות. נשיקות וחיבוקים.

18/05/2001 | 20:43 | מאת: אליאן

הגזמת ! אם אני אתכופף יגיעו התורכים :-) אח של בעלי גר שם... והוזמנו ליום ההולדת של ביתו... את יודעת...על האש... סטקים... יאמי כזה... בדיוק עכשיו מגישים את הפירות... אבטיח וכאלה... אני כבר מתה להגיע ולקרוא את המייל... וחסר לך שהוא יהיה קצר !!! ביי כבר שאלתי אותך כמה פעמים לגבי האיי,סי,קיו... ולא ענית ! מתחמקת? לא רוצה לדבר שם? :-(

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית