טלי-קראתי את הודעותייך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2001 | 17:10 | מאת: Angel

ואת ההערה שלך לכתוב למי לא מופנה המכתב. אם אני אכתוב למי זה לא מופנה אז תשאר ברירה אחת וכולם יבינו לא? אני רק יכולה להרגיע: המכתב לא מופנה אלייך אביב ובאמת שלא התכוונתי שתפגעי ולא חשבתי על זה בכלל, את כל הדברים שרשמת שם. הם מעולם לא עלו במוחי. אני מאמינה שהרגשת רע מאוד. קבלי את התנצלותי הכנה,והערכתי הרבה למה שעשית, אוהבת, אנג'ל.

18/05/2001 | 17:24 | מאת: אביב

אנג'ל יקרה, הכל בסדר, הסירי דאגה מליבך, טעות שלי, טעות שלך, ממש לא משנה, קראתי, הבנתי שזה אליי גם בגלל התוכן וגם בגלל שמיקי אמרה שאת הרבה זמן כבר רוצה להגיד לי את הדברים האלה, ומתאפקת, אז הגבתי. לא נגרם שום נזק אצלי, ואני יכולה לראות שגם לא אצלך. שתהיה שבת רגועה ושלוה, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית