בוקר טוב - גשמי ברכה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/10/2015 | 07:41 | מאת: סוריקטה

בוקר של אחרי החגים, יש בזה הקלה מסוימת - בואו נביט כרגע על הצד הזה. הגשם, שכל כך חיכיתי לו, הרווה מעט את האדמה. הפסקת חשמל מטרידה מעט פתחה את היום, אך חלפה לה. סיימתי מקום עבודה שהיה מפרך, עבדות כמעט, מתחילה משהו קטן אחר, לפחות קרוב יותר. בתקווה שגם מכבד יותר. אולי תבואנה עוד מילים, התחלות טובות, שלכם, סוריקטה

07/10/2015 | 13:45 | מאת: אביב 11

שמחה שהתחלת עבודה אחרת קלה יותר מקווה ומאחלת המשך קל יותר..מניחה שגם המטפל חזר אחרי החגים ויותר קל לנשום עכשיו. חיבוק לשנה חדשה וימים חדשים

07/10/2015 | 13:49 | מאת: stranger

אוי הגשם הזה..... כמה שהוא מרפא ומרגיע. האויר הנקי... הריח... רק שישאר

08/10/2015 | 06:08 | מאת: רוני

בהצלחה רבה. חורף טוב!

08/10/2015 | 15:28 | מאת: -חנה

שיהיה בהצלחה בעבודה החדשה, נשמע שזהו צעד טוב עבורך אך אולי גם מלווה בחשש... מרגישה מחויכת למה שעלה לי כעת בראש- מה שרציתי לומר זה שבתור אחת שהחלה טיפול חדש, התחלה גם אם היא ממקום הכי נכון וטוב מלווה במחשבות וחששות. טוב, יצא שקצת חפרתי...

הי סוריקטה, אכן, התחלות טובות וריח נעים ומיוחד של אחרי הגשם שמבשר גם הוא טובות... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית