אביב!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2001 | 05:41 | מאת: מישהי

עכשיו אמנם די מוקדם בבוקר, אבל נראה לי שהמשך הלילה אבוד. אין סיכוי להירדם שוב. הפעם תחכה לך הודעה ממני, ולא להיפך... קראתי את הדיאלוג בינך לבין שרון (מותר לי, נכון?), והתרגשתי עד...לא יודעת, המון! אני באמת חושבת שאת יכולה להסתכל בגאווה על הדרך הארוכה שעברת, על הכוחות שלך, על הרגישות, על...נו, על זה שאת את- אביב מקסימה ונהדרת! אני אהיה כאן בהמשך היום. מקווה שנצליח לדבר. ובכל מקרה- שיהיה לך יום נהדר! אוהבת מישהי

18/05/2001 | 06:57 | מאת: אביב

בוקר טוב בטח שמותר, תמיד ואפילו רצוי. מזדהה עם ההתרגשות שלך, לא יודעת מה קרה שם אתמול בלילה, ואיך פתאום, אבל משהו בכל זאת קרה ושרון המדהימה באמת, גרמה לי לחשוף אותו, את ההבדל הדק, את השינוי, בין לאמר את הדברים ולשנן אותם כדי לרצות להאמין בהם, ללהרגיש אותם. וההבדל הזה הוא תהומי, זה פשוט משהו אחר, אני יכולתי להרגיש אותו אתמול בלילה, ואני יכולה עדיין להרגיש אותו היום בבוקר. הסחיטה הנפשית והפיזית שדיברת עליה אתמול, תקפה אותי היום, לטובה. אני פשוט סחוטה, אבל מרגישה שעשיתי עוד צעד ע-נ-ק קדימה. אני בבוקר יוצאת קצת לשמש, אבל אחזור בצהרים ואקפוץ מדי פעם לפגוש אותך. מקווה שנצליח. שתהיה שבת מקסימה, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית