איו כותרת-עוד שטות שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/05/2001 | 02:19 | מאת: Angel

משהו מתפרק, נוחת, מתרסק. דמיינו לעצמכים , תאונת מסוקי יסעור שבאחד מהם אני הטייסת. בשני, טסה היישות השניה שלי:הבולמית,הדכאונית. התנגשנו, נתקלנו, "קיפלנו" אחת את השניה. אך הפלא ופלא:! מסוקי נשאר שבור ומרוטש , ואילו שלה-התרסק ונפגע אך החלים כבדרך נס, דפנותיו גמישות הן, בניגוד לאלה שלי שהן מאוד רגישות ופגיעות. לבולמיה יש חומר הגנה: שקופה, אטומה, מלאת ניגודים וסתירות...

27/05/2001 | 09:53 | מאת: Jacki

הבנתי..... את יצירתית, את כותבת נורא יפה. מה הקשר? בכל אופן, אני רוצה להבין יותר את מה שניסית לומר, את מבינה? ז"א, את אומרת של"יישות" הבולימית שלך, יש דפנות חזקות, היא גמישה וכו', ול"יישות" האחרת? היא שבירה יותר? אוהבת אני.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית