עיסוק בפסיכולוגיה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 22:47 | מאת: רות

שלום, שמי רות ואני בת 17-בערך מגיל 10 סבלתי מאגורופביה ובעקבות כך הייתי בטיפול זמן רב, והתגברתי על המכשול-לשמחתי, הרווחתי מאותו טיפול-יותר מרק טיפול בחרדות אלא גם את התשוקה הבלתי פוסקת לנושא, מאז קראתי ספרי לימוד לפסיכולוגיה, ניהלתי מאבקים עם ביה"ס ללמוד את המקצוע עם כיתת הפסיכולוגיה (והצלחתי!) ,קראתי ספרים רבים בתחום, ומצאתי מאמרים ודברים בנושא באינטרנט ובמקומות מידע אחרים-אולם עד שלא אלמד באופן אקדמי ואגשים את חלומי לחלוטין-הייתי רוצה לדעת האם יש מסגרות שבהן אוכל להשתתף במסגרת מחקרים פסיכולוגיים, תצפיות או כל דבר מעשי, אני אודה לכם מקרב לב-אם רק תוכלו לעזור לי ולו במעט-זוהי אכן יותר מגחמת גיל הנעורים-ואשמח אם תתיחסו לזה כיותר. בתודה מקרב לב-רות.

17/05/2001 | 22:51 | מאת: איש הגשם

http://doctors.msn.co.il/forums/list.php?f=66

18/05/2001 | 13:59 | מאת: אני

אם את מעוניינת להמשיך ללמוד בעצמך, ניתן לקרא חוברות של האוניברסיטה הפתוחה, שכתובות בצורה פשוטה ומעניינת, וכן אפשר להרשם לקורסים של האוניברסיטה הפתוחה. אם את מעוניינת להשתתף במחקרים את יכולה לגשת לאוניברסיטה או המכללה הקרובה למקום מגורייך, להכנס למחלקה לפסיכולוגיה, עבודה סוציאלית, מדעי החברה ולברר אם הם צריכים נחקרים. קרוב לודאי שהם ישמחו ליוזמה. בהצלחה!

18/05/2001 | 18:33 | מאת: רות

תודה רבה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית