לאביב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 20:39 | מאת: לי-טל

שלום, זאת שוב אני. אני מקווה שאת זוכרת אותי. החלטתי בסוף לצאת מהטיפול, אני מקווה שאני עושה את הדבר הנכון. לא נראה לי אפנה שוב לטיפול, הדברים האלה לא בשבילי, ההיפך הם גורמים לי סבל. אני אבקר פה מידי פעם לעדכן. אם תרצי כמובן. תודה. לי-טל

17/05/2001 | 20:48 | מאת: אביב

לי - טל, וואו, שנים לא שמענו ממך, בטח זוכרת אותך... בא לך לפרט קצת יותר, למה בסוף החלטת לעזוב ? מה גרם לך כל כך הרבה סבל שהחלטת לוותר על הזדמנות נוספת ? חבל, הענין של הטיפול, עצוב, זה יכול לעזור מאוד, מנסיון, אם תפרטי קצת יותר, אולי תהיה לי עצה ואוכל לשתף אותך מהנסיון הכושל שלי בטיפול הראשון, ומההצלחה שלי בשני, ואולי תהיינה לך עוד כמה נקודות למחשבה, שיאירו את עינייך קצת. ובטח, שתבואי לעדכן, ובטח שאני רוצה, רק תשתדלי יותר בתכיפות, לא להעלם לי לכל כך הרבה זמן... :-) אביב.

17/05/2001 | 20:52 | מאת: לי-טל

אביב קצת קשה לי לפרט פה על הכל, בטיפול עצמו היה קצר כלשהו, שלא הצלחנו להתגבר עליו. לא דיברתי, לא הרגשתי מוכנה לזה, אולי פה הבעיה. היו עוד כל מיני מקרים מאכזבים. לצערי, לא הכל ניתן לכתוב לעיני כלום (סליחה אם פגעתי במישהו). אני אבוא לעדכן אם יהיה במה. שיהיה רק טוב. לי-טל.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית