אנג'ל, טלי אביב .

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 18:20 | מאת: סתיו

היי אני מקווה ששלומכן טוב. אני לא אהיה פה בזמן הקרוב. מצטערת. תשמרו על עצמכן. אוהבת, סתיו

17/05/2001 | 18:57 | מאת: סתיו

קראתי את ההודעות למטה, אני בסדר, אל תדאגי. סתיו

17/05/2001 | 19:55 | מאת: אביב

מה קרה ? שתפי אותנו קצת יותר, הרבה זמן לא היית, דאגנו, התגעגענו... אל תעלמי סתם. אביב

17/05/2001 | 20:11 | מאת: סתיו

היי אביב, אני מתנצלת על ההיעלמות, אין לי יותר במה לשתף ומה להגיד. אני מרגישה שנגמרו לי המילים, החיים. אין לי כוח יותר, אפילו לא להשתתף בפורום. מאז שיצאתי מהצבא, הריקנות גדלה. אני אהיה בסדר. לבינתיים תשמרי על עצמך, ועל אנג'ל וטלי בשבילי :) תודה על האיכפתיות. סתיו

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית