להתראות ביום ראשון

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 18:07 | מאת: בילי

הגיע סוף שבוע. למרות שאני כל הזמן בבית (לקחתי קצת פסק זמן מהעבודה בגלל המצב שלי ), אני מחכה בכליון עיניים לסוף השבוע ,כאילו שאלו הימים שבהם אני ארגיש יותר טוב. אולי בגלל שבעלי והילד (המתוק!!) בבית. כנראה שלא יהיה לי זמן להכנס לפורום. אז נתראה ביום ראשון. אביב- תודה על מה שכתבת לי. סוף שבוע נעים. בילי. (היום אני עוד פה בסביבה אם מישהו עוד רוצה למסור לי משהו...)

17/05/2001 | 19:59 | מאת: אביב

בילי כן, אני מצביעה ומבקשת רשות להגיב, לאחל לך סוף שבוע נעים וכייפי, מבינה את ההרגשה לרצות להיות עם הילד הקטן והמקסים, הגמדים הקטנים האלה הם האושר האמיתי בחיים, לא לפספס שום דבר, לצלם המון ולהנות מכל רגע, זה בדרך כלל לא חוזר. שיהיה סוף שבוע קל, ונעים והכי חשוב נטול חרדות, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית