אף אחד פה לא אשם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 17:12 | מאת: Angel

כבר כמה זמן הרגשתי כאן לא נוח קיבלתי כמה אימיילים מכל מיני אנשים לא מזוהים,בטהובנים ואזמרלדות למינהם אח"כ התחילו להופיע בעצים שלי כל מיני הודעות ממשתתפי הפורום...שידעתי שהן מפוברקות-כי לפנות אליי בשם שירה גם בכוונה זה לא הכי הגיוני למישהי שיודעת את שמי האמיתי. שאלתיבפורום לפני יומיים בערך " עוד פעם יש כאן מציקים" התרעתי על זה שאני מרגישה כאן לא נוח ומסתבר שהיה לזה בסיס אין קשר לאיך שזה התחיל.לא לאביב ולא למיקי! לפחות ככה אני מאמינה-הוא לא מסוגל לכתוב הודעות ברמה כזו... אחרי 2 ההודעות האילו-צר לי אבל אין לי כבר מושג מי כתב מה. בכל מקרה,העניין הזה טופל,סודר,לא יחזור על עצמו. מיקי,אני יודעת שאת מרגישה לא נוח אבל תשארי בבקשה זו לא אשמתך זו אשמתי סליחה שבגללי נגרם כזה בלאגן

17/05/2001 | 17:50 | מאת: בילי

בנות ,בנות לא לריב. אנחנו פה בסך הכל כדי לתמוך ולעודד. וכן גם בשביל להשתפך קצת. אז יאללה סגרו את הנושא , חבל שיהיה עוד משהו כבד על הלב (יש לנו מספיק ,לא?)

17/05/2001 | 19:48 | מאת: איש הגשם

(*-*)

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית