רוצה למות???!!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 16:02 | מאת: תום

שלום רב!! ישנה ימים שאני קמה בבוקר ועוד לפני שיצאתי ממיטה ללא שום סיבה שתצדיק את האימרה הנ"ל במקום לומר לעצמי יום חדש או בוקר טוב אני אומרת לעצמי הלוואי והיית מתה!!!! אני לא חושבת שאני באמת רוצה למות אני בעצם פוחדת למות או בכלל לא ממש מאוהדי המות אז מדוע עולה בי האימרה הזו שוב ושוב מהתת מודע ונאמרת אל תומר לי לפנות לטיפול פסיכולוגי ומכיוון שאני כבר שם ועדין לא הצלחתי לבררר לעצמי את פשר העיניין לכן אני מעלה את זה ליועצי הפרום ופתוחה לרעיונות למה??? וכיצד להיפתר מהאימרה הזאת יש לי מספיק בעיות אחרות שעלי להתמודד עימן תודה.

17/05/2001 | 16:39 | מאת: אני

ראשית, זה מאוד חשוב שאת בטפול. גם אם עוד לא הצלחת לברר את פשר העניין, ייתכן שבהמשך כן תצליחי. זה תהליך והוא לוקח זמן. אבל אם את רוצה משהו יותר מיידי, לדעתי את צריכה לחפש משהו קטן שיהיה לך משמעותי ויחזיק אותך בינתיים. משהו שאת אוהבת לעשות-לרקוד, לשיר, לנגן, מוסיקה, סרטים וכו' או קשר עם אדם משמעותי. נסי לחפש דברים שעושים לך כיף ובשבילם יהיה שוה להמשיך. אל תאבדי את התקוה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית