אביב - סוף שבוע טוב!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 15:40 | מאת: Lala

הי , אני בדרכי החוצה מהאינטרנט, צריכה עוד להספיק לעשות הרבה דברים בעבודה, לפני שאסע. אתמול, אחרי כל היום המלהיב הזה חזרתי הביתה ונפלתי חזק חזק. כאילו נשאב ממני כל האושר ולא יכולתי לחוש אותו יותר. ממש מוזר, אבל ההתלהבות חוזרת לאיטה. אני בסדר, אסור לי להרגיש רע עכשיו :-) שהימים הבאים יהיו טובים בשבילך עם כמה שפחות עצב! נ.ב. חזרתי לכדורים, צעד חכם, אחרי יומיים בלי כדורים הפכתי לפקעת עצבים מהלכת והבנתי שזה לא לעניין. אז תודה על העצה :-) סוף שבוע מצויין שיהיה!!! בי

17/05/2001 | 15:41 | מאת: אביב

היי ללה, תהני בפריז, הכי הרבה שאת יכולה, ותחזרי אלינו עם כוחות מחודשים, והמון חוויות טובות. אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית