הממונה לקשרי חוץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 12:39 | מאת: אורה

אני אמנה את עצמי באופן זמני לאשת קשרי החוץ של הפורום, הרי לכם משהו יפה שמצאתי אצל השכניםhttp://www2.iol.co.il/communikit/scripts/forums/live/files/35/1154/4642832/4642832.mht

17/05/2001 | 13:01 | מאת: אביב

היי אורה, למה באופן זמני ? שיהיה קבוע. זה מקסים הקישור, וגם כל כך נכון, בעיני לפחות. אביב.

17/05/2001 | 14:14 | מאת: אורה

בקרוב, כמוך, אביב, אני מחליפה עבודה. החברה בה אני עובדת נסגרת. בעבודה החדשה לדעתי לא יהיה לי אינטרנט נגיש כמו כאן ואני אצטרך להסתפק בהצצות חפוזות לכאן בערבים ובסופי שבוע, בכל אופן אם אני אקח על עצמי את התפקיד אז כניראה שמשבוע הבא (עוד לא סגרתי חוזה בעבודה החדשה) אני אוכל למלא אותו באופן חלקי. הקישור באמת קנה את ליבי, ומייצג קצת את מהותו של הפורום כפי שהבנינו אותו, לא?

17/05/2001 | 13:24 | מאת: Angel

שלום אורה זו באמת אני מה שלומך?

17/05/2001 | 14:10 | מאת: אורה

לפי העצים האחרונים וגם מה שהיה פה בבוקר נראה כאילו יש כאן מתחזים אז כדאי לשמור על פרופיל נמוך עד שיימאס להם והם ילכו. אני מצויין, מאד שמחה למצוא אותך פה. את עדיין כ"גימלים"? ומה שלומך באמת? נפגשת כבר עם מטפלת?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית