לופוס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 12:11 | מאת: לירון

שלום אני סטודנטית שעושה עבודה בדיאגנוסטיקה של מחלות על הלופוס. אני מחפשת חומר לגבי המחלה. סימפטומים, אבחנה מבדלת, שכיחות באוכלוסיה, דרכי טיפול או מניעה, וכל חומר אחר הקשור למחלה ויכול לסייע לי בכתיבתה. אשמח אם תעזרו לי בנושא. תודה מראש לירון

17/05/2001 | 17:10 | מאת: ד"ר אורן קפלן

לירון שלום יש הרבה חומר באינטרנט. הרוב באנגלית, הקלידי LOPUS בכל מנוע חיפוש בעברית יש ארגון של חולי לופוס http://www.geocities.com/HotSprings/Sauna/4764 בברכה ד"ר אורן קפלן

17/05/2001 | 20:37 | מאת: תמילה

ללירון שלום . לפני חודשים גילו אצלי לופוס . לגבי הסימפטומים והבריאות שלי אוכל בכיף להיות לך לעזר . תמילה .

09/06/2001 | 11:52 | מאת: liron

תוד רבה לכל העוזרים! העבודה נמסרה ליעדה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית