????

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 10:44 | מאת: מיקי

מישהו אחר כתב את הדברים האלו.זו לא הייתי אני.אני מקווה שאף אחד לא יכתבו בשמי יותר כאן.באתי לפורום לראות מה חדש פה ואני רואה שכותבים בשמי.למה ???.. אני מבקשת לכבד את הפרטיות שלי....זה הכל....

17/05/2001 | 11:00 | מאת: מיקי

סליחה לקחתי לך את הכינוי? אני לא קבועה פה נכנסתי כמה פעמים בשביל אנג'ל בכינוי הזה אני מיד הולכת

17/05/2001 | 13:01 | מאת: Angel

ואיפה המיקי שלי?! רגע,מי מכן זו מיקי בכלל? לא מבינה מה קורה פה

17/05/2001 | 13:19 | מאת: Angel

אפשר להבין?????????? קודם שירה ועכשיו זה???????????

17/05/2001 | 13:56 | מאת: אביב

אנג'ל, אני לא כתבתי את זה,באמת, אין לי מושג מי, אבל החלטתי לשמור על עצים נפרדים, ואני עומדת בהבטחה שלי, ואמשיך לעמוד בה, בשבילי ובשבילך. אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית