בוקר טוב לכולם

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 09:39 | מאת: בילי

הבוקר הגיע. נקווה שזה יהיה יום טוב. אתמול ושלשום דווקא הרגשתי די בסדר ,עד שיצאתי מהבית (סתם נסיעה קצרה לסופרפארם) ואז שוב פעם דפיקות הלב החזקות... אבל התמודדתי איתם ,ולא נתתי להם להפריע לי- זאת אומרת ניסיתי ,ואני יכולה להגיד שבקרב הזה היתרון הוא לזכותי. ואפילו קצת נימנמתי בצהריים ,וכשקמתי שוב פעם מבוהלת , הצלחתי להרגיע את עצמי יותר מהר מבדרך כלל. אביב בוקר טוב! שמחתי לקרוא אתמול שהרגשת טוב. תמשיכי כך.

17/05/2001 | 09:48 | מאת: אביב

היי בילי, אני בסדר גמור, מרגישה מצוין ומלאת כוחות. נשמע שגם את קצת יותר בסדר, מתחילה לזהות את דפיקות הלב המהירות, ומנסה להתמודד איתן ולא לתת להם להפריע. באמת, היתרון בקרב הזה הוא לזכותינו, כי אנו מודעים, אנו יודעים לזהות את הבעיה, לשים עליה אצבע זהירה ושומרת ולהילחם בה. לקום מבוהלת משינה, זה משהו שקרה לי המון פעמים, בדרך כלל אני מתעוררת ככה אחרי חלומות, אבל באמת כמה דקות אחרי זה כבר נרגעים, מבינים שזה רק החלום ונושמים לרווחה. אהבתי את הפניה האישית, תודה, זה מאוד מרגש אותי, בכנות, מכל הלב. לפעמים לא ברור לי כל כך במה זכיתי לכבוד פה בפורום, מה עשיתי או כתבתי שהיה כל כך טוב והצליח לגעת בכל כך הרבה אנשים, אבל זה באמת עושה לי טוב לדעת שאנשים חושבים עלי, ודואגים לשלומי, ושמחים כשאני בסדר. אז באמת תודה. שיהיה יום מקסים, אביב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית