תהיות ומחשבות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/05/2015 | 09:37 | מאת: אביב 11

אודי כאיש המילה הכתובה . מנסה להבין את הצורך של חלק מחלקיי במיוחד הקטנים לעוגן כתוב. מאז הגבולות שידעתי שהם נכונים יש הרבה יותר שקט ודברים חזרו לפגישה. יחד עם זאת אני באה לכאן . המילה הכתובה שלך היא עוגן משהו להחזיק -עכשיו שאני חושבת שאולי זה חפץ מעבר.. לא יודעת להבין האם הצורך הוא מהמקום של שנים של שתיקה וכתיבה חיזוק תמיד לחלקיי (בני לבן עצמי ) ..אשמח לכיווני מחשבה ...

הי אביב, אני הולך אתך על חפץ מעבר. נשמע לי יפה, וכדאי להשאירו "מעברי" ולא לפרשו... :-) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית