טלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/05/2001 | 01:04 | מאת: Angel

יש איזושהיא סיבה שאת לא מגיבה לי? אני מציקה לך? את רוצה שאני אניח לך לנפשך? עשיתי אין אפילו פידבק קטן...שבוע הבנתי את הרמז זה היה בולט מדי

17/05/2001 | 01:21 | מאת: טלי וינברגר

אנג'ל, על מה בדיוק את מדברת??? הגבתי להודעותייך, אלו שהופנו אליי. שלחתי לך אימיילים.... יש עוד משהו?

17/05/2001 | 01:27 | מאת: Angel

מתי שלחת? אני שנאת את השעות האילו הן מעבירות בי צמרמורת הקור של הבית מעביר בי רעד אין אף אחד שיתמוך,אף אחד שיעודד אין לי גם דבר להתלות עליו... אני מרגישה כ"כ חסרת תועלת-שוב מעבירים אותי ממקום למקום אני גמלתי בליבי לא להתחבר יותר עם אף אחד בכל פעם אני צריכה להפרד... אין לי גם חיים שיהיה נעים לי להשתלב בהם בלי ההקאות אין לי חלל של זמן ואינסומניה זה מה שקיבלתי בסוף ואני קצת יותר חזקה אבל הרבה יותר מיואשת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית