הפרשות מעין תינוק לאחר מכה

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

23/03/2016 | 16:50 | מאת: ענת

היי, הבן שלי בן חודשיים קיבל מכה קלה בעין לפני כשבוע (התנגש עם משקפי השמש של סבתא). מאז החל לדמוע מעט במשך כמה ימים ועכשיו כבר יומיים שיש הפרשות צהובות מהעין. האם ייתכן שהתפתחה דלקת כתוצאה מהמכה שקיבל? אני שומרת את העין נקייה ושמתי חלב אם ובינתיים אין שיפור. האם חייבים לשים אנטיביוטיקה? תודה

24/03/2016 | 12:27 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום ענת, המלצתי היא לפנות לבדיקת רופא עיניים ילדים בכדי שיוכל לראות את העין ולהמליץ על טיפול. רפואה שלמה . ד"ר קלאודיה יהלום.

24/03/2016 | 12:35 | מאת: ד"ר קלאודיה יהלום

שלום ענת, אני ממליצה בחום לפנות לבדיקה אצל רופא עיניים ילדים בכדי שיראה את העין ויתאים את הטיפול הדרוש. רפואה שלמה, ד"ר יהלום.

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים