דימום מהעין בזמן בכי

דיון מתוך פורום  מחלות עיניים בילדים

18/10/2019 | 12:57 | מאת: עדי

בבן שלי בן 3.5 אתמול בכה ולפתע שמתי לב שיש דם בדמעות בעין ימין. כשהסתכלתי מקרוב ראיתי כי החלק הורוד - הנקודה בזוית העין(קרוב לגשר האף) נורא אדום במקום ורוד והיה נראה שזה משם. ברגע שהפסיק לבכות זה נפסק. מה זה יכול להיות? האם דורש רופא? ישר חשבתי על חלילה דימום מוחי או גידול משהו כזה חס וחלילה. אשמח ליעוץ

קשה לענות ללא בדיקה. אנא גשי לבדיקת רופא. זה לא דימום מוחי.

19/10/2019 | 08:46 | מאת: עדי

תודה על המענה. אנחנו מטופלים שלך בבורכוב והתור הפנוי הבא הוא בסוף בפברואר.יש צורך בקביעת תור דחוף? נראה שהבוקר זה חזר על עצמו שוב

מנהל פורום מחלות עיניים בילדים