בלוטת לימפה תת ליסתית כרונית

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

29/08/2020 | 06:57 | מאת: ד

מזה שנתיים שיש לי בלוטת לימפה תת לסתית (קטנה) מורגשת ונראית רק במגע נשארת באותה גודל לא כואבת ושאפשר להזיזה. נשלחתי לאולטרסאונד נמצא תקין בנוסף לבדיקות דם אך היה רשום שאין בדיקות אולטרסאונד קודמות להשוות עם הקיימות. חושדת שיש לי סוג שהוא של סרטן כי הבלוטה לא נעלמת כבר 3 שנים יחד עם פטרייה בלשון כאבי מפרקים סינוסיטיס כרוני. זה נשמע כמו משהו סרטני?

פורום זה עוסק השתלות מח עצם ובלויקמיה. מעבר ל כך, קשה לתת תשובה חד משמעית ללא בדיקה מסודרת שלך.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם