בן 34 עם בדיקות דם גרועות

דיון מתוך פורום  לוקמיה והשתלות מח עצם

06/11/2018 | 01:31 | מאת: ליאת

היי, אני לא בטוחה אם כאן זה הפורום המתאים אך אשמח לחוות דעת אם ניתן, אנו מאוד מודאגים. שלום, אחי, בן 34 בריא בד״כ, מזה שבועיים חש ברע ויש לו חולשה. יש לציין שלפני שבועיים נפל וקיבל חבלה גדולה ברגל. בדיקות הדם יצאו מאוד גרועות ואשמח לחוות דעת מקצועית. תודה רבה! למקרה והקובץ לא צורף: http://www.cancer.org.il/forums/download/Forums/2018/11/16_6_0_57_11.pdf

מהסתכלות על בדיקות הדם ייתכן והנפילה באה עקב החולשה שקשורה בירידה בספירות הדם ולא להפך. האם הוא מאושפז לבירור? בברכת בריאות.

מנהל פורום לוקמיה והשתלות מח עצם