פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

07/05/2014 | 19:58 | מאת: יעל

היי אני נמצאת בהריון שני שבוע 28 הריון תקין. לפני ההריון הייתי עושה פילאטיס וכשנכנסתי להריון הפסקתי כי הרגשתי לא טוב (בחילות עייפות) עכשיו אני רוצה לחזור קצת לפעילות ואני רוצה לדעת מה אני כן יכולה לעשות? הליכה ? לחזור לפילאטיס? אשמח ליעוץ תודה

שלום יעל ותודה על פנייתך. קודם כל, כל הכבוד על הרצון ,את נמצאת בטרימסטר שלישי ואחרון לכן חשוב מאוד להיות קשובה לגוף שלך. יש ביכולתך לבצע הליכות ואפילו לעשות פילאטיס אך במתינות ובעיקר תרגילים המכינים ללידה, נשימות נכונות , עבודה על שרירים ספציפים, חיזוק והגמשה לפלג גוף עליון. שיהיה לך בהצלחה :)

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה