דימום בתחילת הריון אחרי אימון

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

19/12/2019 | 14:00 | מאת: גילה

שלום רב, בת 37 בתחילת הריון שבוע 7 וקצת הריון מס'5. בבית 2 ילדים. עושה קרוספיט שנתיים וחצי. לפני בשבועיים דימום לא מתמשך בערב יום בו התאמנתי. בדיקה תקינה, אחרי מס' ימים הלכתי להתאמן ושוב היה דימום. הבנתי שזה כנראה קשור אחד לשני. כרגע בהפסקה מאימונים. השאלה שלי...ממה יכול להיות הדימום? האם יש קשר לגיל? האם לא ניתן להתאמן בכלל או להמתין עד ל...? הרופא שלי באופן כללי נוקט בגישה של הליכה בלבד בהריון ללא קשר למקרה שלי.

לא בהכרח קשור לאימון. ממש לא נוקטת בעמדה של הרופא - להיפך חשוב ורצוי להתאמן ולהתחזק ויותר מכך לשמור על רמת הכושר הקיימת. אני אציע לך להוריד את רמת האימון אך כן להמשיך ולגבי תוכנית האימונים צריך לעבור עליה ולראות מה כן מומלץ ומה פחות. בהקשר לדימומים , האם חטפת מכה במהלך האימון? האם את מדממת בשעה קבועה? היוים לאחר הפסקה מהאימונים יש דימום?

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה