אימונים אחרי הפסקה של כחודש וחצי

דיון מתוך פורום  פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה

19/12/2017 | 22:44 | מאת: סיון

אני שבוע 16+6 הריון תקין בלי עין הרע ולא התאמנתי כחודש וחצי אבל האימונים שלי תמיד היו קלים ולא ברצף כ"כ, פעם אחת בשבוע מותר לי לחזור לאותו סוג אימון קל אחרי הפסקה של חודש וחצי שלא התאמנתי בכלל רק מידי פעם הליכות קלות

שלום , לא ציינת בפני את סוג האימון. באופן כללי חודש וחצי של הפסקה זה בסדר גמור ויש לחזור בהדרגה, להיות קשובים לגוף ולקבל הדרכה מה מומלץ לבצע ומה פחות. הליכות תמיד טוב לעשות.

21/12/2017 | 13:10 | מאת: סיון

אימון אישי שבעלי עושה לי הוא מאמן כושר הוא עושה לי כמה דברים 30 דק אימון דברים שאני צריכנ כל משקל הגוף. ומשקל של קילו והליכה קצת בסוף

מעולה!!! אמליץ לכם להתייעץ עם איש מקצוע בתחום שיכווין את תכנית האימונים ספציפית להריון, מה מומלץ ומה פחות מבחינת תרגילים וזוויות. כמו כן לתת דגשים על עבודה נכונה של רצפת אגן ולהכניס אותה לעבודה בכל תרגיל ותרגיל, חיזוק שרירי הליבה והיציבה, חיזוק שרירי השלד. בהצלחה

21/12/2017 | 16:29 | מאת: סיון

תודה על ההמלצה. ואיך יודעים מי מתמחה בזה? מה הכינוי של בעל המקצוע שמתמחה בזה למרות שהוא אמר לי שהוא יודע איך ומה. אבל המלצתך נשמעת טובה

מוזמנים לדבר איתי או לפנות למאמן/ת כושר מומחה להריון ולאחר לידה או פיזיותרפיסט/ית המתמחה בהריוניות/ לאחר לידה באזורכם.

21/12/2017 | 16:58 | מאת: סיון

מעולה תודה רבה

מנהל פורום פעילות גופנית בהריון ולאחר לידה