לדוקטור שולמן עוד משהו

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

20/12/2015 | 08:21 | מאת: אבי

בנוגע לדלקת.. זה החל בהתקפים קשים שאובחנו כסקרליטיס איפסקרליטיס. זה דעך עם הסטרואידים אבל חוזר לי במינונים יותר קלים אך עדין מפריעים. כגון כאב רטיבות אודם. כפי שאמרתי רק טיפןת סטרואידיות מציעים לי הרופאים בקופות החולים לעיתים יש דחף לשפשף את העין אבל זה נדיר. בעין השניה היה לי קצת אודם אבל נדיר עבר. עין אחת היא הבעיתית ובלי לשים טיפה כל כמה ימים אני סובל. וזהו זאת הבעיה

באפיסקלריטיס לא חייבים לטפל . במידה ומאד מפריע אפשר לתת טיפות נגד דלקת שאינן סטרואידים כגום טיפות וולטרן או נבנק ואם לא עוזר טיפות סטרואידים. במידה ולא עוזר או שיש תופעות לוואי מטיפות הסטרואידים אפשר לתת כדורים נגד דלקת כגון איבופן או אינדומד. במידה והתופעה נמשכת בקש מרופא העיניים להפנותך למומחה למחלות עיניים דלקתיות (אובאיטיס) במרפאות החוץ של אחד מבתי החולים הגדולים. בהצלחה!

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)