בדיקת רופא עינים היום

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

15/01/2020 | 00:01 | מאת: נטלי

שלום אני קבלתי התקף אוביאטיס מ 3 שבועות עקב מחלת מפרקים במעקב אני היום על 4 טיפות pred forte לפי פרוטוקל המומחה שהיתי אצלו לפני שבועים 6שבוע 4 שבועים 3 שבועים 2 עד לביקורת היום אני על 4 טיפות ביום ,היום הלכתי לרופא עינים רגיל על מנת לבדוק לחץ עין והוא אמר שהדלקת קלה מאוד והמליץ על הורדת ה pred forte לפעם ביום את האמת אני מתלבתת מה לעשות ?מה עושים במקרם כאלה

שלום לך חד משמעית אל תורידי את המינון בבת אחת!!! מטרת הטיפול האינטנסיבי הוא להעלים את הדלקת ולאחר מכן מורידים את הטיפול בהדרגנ ובאיטיות אפילו אם הכל כבר נקי!!! בהצלחה!!

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)