האם אפיסקלריטיס מסוכן בהריון

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

24/06/2019 | 13:04 | מאת: שרונה

שלום שמי שרונה שבועיים וחצי אני סובלת מדלקת בעין מסוג של אפיסקלריטיס הביאו לי טיפות עיניים ולפי הרופא זה לוקח זמן עד שעובר הדלקת הזאת. אבל יש לי בעיה אני בהריון בשליש השני. רציתי לדעת האם זה יכול לסכן את העובר ויכול לעשות לו חס וחלילה זיהום או דלקת. והאם הדלקת הזאת מדביקה אנשים. אני יודה לכם על זה כי אני בלחץ בגלל העובר שלי. תודה.

שלום לך אפיסקלריטיס אינה נובעת מזיהום לכן אינה מדבקת. בחלק מן המקרים היא חולפת אף ללא טיפול ובכל מקרה אינה מהווה סכנה לעין למעט אי נוחות ומפגע אסטטי. בכל מקרה טיפות הסטרואידים אינן מסוכנות בהריון.

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)