טישטוש ראיה בזמן ולאחר הסתכלות בפלאפון בדיקת עיניים עם טיפות תקינה

דיון מתוך פורום  אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)

04/11/2018 | 19:21 | מאת: ענת

3 חודשים אחרונים כשאני מסתכלת במסך הפלאפון הראיה שלי מטשטשת לגמרי עם כאב בראש וממשיכה להיות מטושטשת כל היום. עברתי בדיקת קרקעית העיין והיא יצאה תקינה. אני חולה בפיברומיאלגיה נוירופתיה וחשש לדלקת פרקים. מה יכולה להיות הסיבה שאני לא יכולה להסתכל בפלאפון ולראות מטושטש לאחר מכן לכל היום? תודה על תשובתך

שלום לך במידה ובדיקת רופא העיניים היתה תקינה הרי שלא נראה שמדובר במחלה דלקתית בעיניים. נסי לפנות לאןפטומטריסט .

מנהל פורום אובאיטיס (מחלות דלקתיות של העין)