עיבוי פילורוס של הקיבה

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

21/10/2016 | 20:35 | מאת: זיוית

שלום לאור כאבי בטן בצד ימין עשו לי סי טי ונמצע עיבוי פילורוס של הקיבה ואגן קיבה רחב. נשלחתי לקלונסקופיה וגסטרוסקופיה. יצאו תקינות ממה נובע עיבוי דופן בקיבה? אם הבדיקות הגאסטרו יצאו תקינות אז זה אןמר שהכל תקין בקיבה ולא להתייחס לממצא הזה או להמשיך לבדוק ממה נובע עיבוי הדופן בקיבה? האם עיבוי דופן בקיבה יכול לגרום לכאבים בבטן תודה

22/10/2016 | 17:39 | מאת: ד"ר עופר פורים

שלום זיוית אומנם לפי דבריו לא נמצא דבר בגסטרוסקופיה אך יש בדיקות מתקדמות יותק כגון EUS שזוהי בדיקה משלבת גם אולטראסאונד של דופנות הקיבה על מנת להבין את העיבוי אנא פני ליעוץ גסטרואנטרולוגי בבתי החולים הגדולים שם ישנם מכשירים אלו

22/10/2016 | 18:49 | מאת: ד"ר עופר פורים

עיבוי דופן אינו ממצא תקין ולכן אין להפסיק בירור אלא להמשיכו ולנסות לרדת לעומק כולל גם ביופסיות חוזרות ובדיקות נוספות כפי שכתבתי

24/08/2017 | 18:47 | מאת: מזיה טטרו

בבדיקת סיטי ראו עיבוי צירקולרי של קיבה נישלחתי לבדיקות גסטרוסקופיה קישרית התורים בקופה רחוקים מאוד חטדש ינואר האם עלי לגשת באופן פרטי או לגשת למיון בית חולים מרגישה את הקיבה לוחצת שלא הרגשתי כך עד עכשיו תודה מה עלי לעשות לפנות דחוף למיון ????

מנהל פורום גיסט – GIST