תשובת ביופסיה

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

26/08/2015 | 13:16 | מאת: טטיאנה

ד"ר שלום רב. אני קיבלתי תוצאה של ביופסיה לפני כשבוע והיתקשרתי לרופא והיתברר שהוא בחופש ויחזור בספטמבר.המזכירה אמרה שאם היה משהו הוא היה מצלצל.אבל אני מאוד מפחדת שיש משהו רציני.בבקשה תעזור לי עם אבחנה. עשיתי גסטרו בגלל צרבות ואני בת 35 duodenum biopsy improperly orientated fragment of duodenal mucosa with increased intraepithelial lymphocytes(including villous tip)no significant villous atrophy. comment:recommend serologic correlation to exclude celiac disease. snomed:t-64000. m-09350 בבקשה תעזור עם פיענוח סליחה על האורך טטיאנה

27/08/2015 | 00:26 | מאת: ד"ר עופר פורים

שלום רב לפי הציטוט ששלחת מדובר קרוב לוודאי בחשד לצליאק אך כמובן שאין להסתמך רק על הביופסיה אלא לבצע בדיקות נוספות עליך לפנות לגסטרואנטרולוג.בהצלחה

מנהל פורום גיסט – GIST