הסבר תוצאות בדיקה גסטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

16/08/2015 | 16:06 | מאת: יעלה

שלום! בני בן ה-37 מוטרד וחרד מתוצאות הבדיקה: ושט: נבדקה לכל אורכה-מראה תקין. במעבר ושט קיבה נצפה מבנה פוליפואידי בעל מראה דלקתי מעט מכויב- נדגם. קיבה ותרסריון - תקינים. אבחנות- רושם לפוליפ מכויב יתכן כי מדובר בתהליך דלקתי. השאלה היא האם יתכן שזהו גידול ממאיר? פוליפ? אם כן מה הפרוצדורה? אודה להסברך.

16/08/2015 | 22:14 | מאת: ד"ר עופר פורים

לבנך נמצא פוליפ שנשלח לבדיקה פתולוגית שהיא תקבע את אופיו של הפוליפ יש צורך לחכות לתוצאה נקווה שאכן דלקת אנא עימדו בקשר עם גסטרואנטרולוג מטפל

מנהל פורום גיסט – GIST