סרטן בקיבה

דיון מתוך פורום  גיסט – GIST

25/06/2015 | 20:58 | מאת: ליאת

שלום, התגלה אצלי לפני שבוע סרטן בקיבה. נאמר לי שהגידול הוא בקיבה אבל זה מגיע דרך הדם. ברצוני לדעת אילו תרופות קיימות שלא בסל התרופות לטיפול בסרטן הקיבה. האם יש תרופה שאתה ממליץ לטיפול בסרטן מסוג זה שהוכחה הצלחתה? תודה רבה רבה

26/06/2015 | 11:56 | מאת: ד"ר עופר פורים

שלום ליאת אני מצטער לשמוע על כך סרטן הקיבה מחולק לשלבים שונים ומה שכתבת לא ברור האם הסרטן הוא גרורתי בהנחה שאם אכן כך ישנם טיפולים שונים בהתאם למאפיינים של הגדול הכוללים גם כמותרפיה ויתכן גם טיפול ביולוגיים תשובה מלאה לשאלתך.יכולה להינתןכמובן לאחר מעבר על כל החומר בצורה מסודרת ומעמיקה .

מנהל פורום גיסט – GIST